Online pénzügyi közösség

Mi úgy képzeljük el a modern pénzügyi tanácsadást, hogy minden információt előre a rendelkezésedre bocsájtunk, hogy legyen miről beszélnünk!

Online pénzügyi közösség

Mi úgy képzeljük el a modern pénzügyi tanácsadást, hogy minden információt előre a rendelkezésedre bocsájtunk, hogy legyen miről beszélnünk!

Online pénzügyi közösség infosztráda

Megmutatom, hogyan lehet ingyen tv-d!

Megmutatom, hogyan lehet ingyen tv-d!

Az nem megoldás, hogy mindent vonjunk meg magunktól és majd valamikor jó lesz. Ehelyett azon kellene gondolkodnunk, hogyan lehetne az életünket ésszerű keretek közé szorítva okosan megélni! Szerintem ma már egy átlagos család számára létszükséglet a tv és bizony...

bővebben

A pénzügyi tanácsadó legyen etikus és informatív

A termékeket tukmálós tanácsadók kora lejárt.

Mit gondolnak az ügyfelek rólunk?

Az ügyfelek azt szeretnék, hogy találjanak végre valakit, akiben megbízhatnak. Olyan embert és céget, aki transzparens működésével, kétséget nem hagyó függetlenségével képes segítséget nyújtani döntés előtt. Nálunk ezt a transzparenciát felfedezhetitek az online csatornáinkon, ahol mára több ezer oldalnyi tartalmat tettünk elérhetővé mindenki számára.

Hiszünk abban, hogy az ügyfeleknek csak azt szabad aláírnia, amit értenek és amikre szükségük van. Ezen logika mentén építettük fel üzletmenetünket és kifejezetten büszkék vagyunk arra, hogy az elmúlt években a válaszadási arányunkat 2-3 órára sikerült lecsökkenteni.

Nagyon fontos, hogy a pénzügyi bizalmassal “azonnal” tudjunk beszélgetni, ha szükségünk van valamire!

Mi mit gondolunk a pénzügyekről?

Töltsd le a könyvet,ami tartalmaz minden fontos információt a lakástakarékkal kapcsolatban, hogy értsd, amit megveszel…

Elkészítettem neked a nagy lakástakarékpénztár e-book-ot! Ez egy nagyon hasznos ajándék a részemről, hiszen megismerheted belőle a jogaidat, lehetőségeidet és a termék minden feltételét-lehetőségét.

Amikor egy vagy több LTP-t szeretnénk kötni, akkor viszonylag egyszerű a dolgunk! Nem tudunk mellé lőni, hiszen minden ajánlatnál jár a 30%-os állami támogatás! Akkor mégis miben különböznek a lakástakarékpénztárak ajánlatai? Mitől függ, hogy neked konkrétan melyik ajánlat lesz a legmegfelelőbb?

Ha nem tudod megválaszolni ezeket a kérdéseket, akkor két dolgot kell tenned:

  1. Letöltöd a könyvet és elolvasod
  2. Felveszed velem a kapcsolatot, hogy a legfrissebb akciókkal és információkkal tudjam segíteni a döntésedet

Az ügyfelek hívnak minket! Általánosságok helyett arról beszélünk, ami

konkrétan érdekli a másikat!

Miért van szükséged ránk?

Közel évtizedes tapasztalatunkkal a hátunk mögött olyan piaci információkkal rendelkezünk, amiket nem biztos, hogy meg tudsz szerezni magadtól. Itt ne arra gondolj, hogy két számot össze tudsz e hasonlítani. Itt a kérdés az, hogy tulajdonképpen a végtelen mennyiségű ajánlat közül melyik két számot kell összehasonlítanod? Mi ebben segítünk!
Pontosan tisztában vagyunk azzal, hogy téged is érdekel az ár. Mi úgy döntöttünk, hogy megpróbáljuk elhozni számodra a legjobb ajánlatokat. Hogyan lehetséges ez? Gondolj bele! Te bemész a bankba és kérsz kedvezményt, akkor mit fognak neked mondani? És amikor mi megyünk be a bankba több ezer ügyféllel a hátunk mögött, akkor mi fog szerinted történni?
Bizonyára neked is be van tárazva két hét szabadság az adott évben elintézendő banki-pénzintézeti túrákhoz. Mit szólnál ahhoz, ha munkaidőn kívül, minimális adminisztrációval tudnál bárhol és bármit elintézni? Mi ezt az igen komoly terhet vesszük le a válladról! Hisszük, hogy számodra is kényelmesebb egy kávé mellett, várakozás nélkül átbeszélni mindent, mint legalább 1 órát várni a bankban, hogy történjen valami!
A legnagyobb probléma, hogy a legtöbb embernek nincsen olyan szakember telefonszáma elmentve, akihez bármilyen kérdés esetén fordulhat és akivel bármit el tud intézni. Ha szükség lenne egy nyugdíjprogramra, akkor el kell kezdeni vadászni valakit és csak imádkozni lehet, hogy az a valaki ne akarjon semmit ránk sózni! Mit szólsz hozzánk, akiket mindig elérhetsz, nem tukmálunk és személyre szabjuk az ajánlataidat?
Évtizedes szakmai múltra tekintünk vissza, ami idő alatt megéltünk már több válságot. Pontosan látjuk, hogy az ügyfelek milyen hibákat szoktak elkövetni, amikor belelkesülnek egy hitel vagy egy megtakarítás kapcsán. Hisszük, hogy nem minden arany fénylik és éppen ezért nem csak a jó dolgokról, hanem a kényelmetlen kérdésekről is beszélünk.
  • Szerződés megmaradási arány 97%
  • Átlagosan megadott kedvezmények 15%
  • Válaszadási arány 100%

Flow élményünk

l

Hasznos tartalmakat gyártunk

Nálunk a hasznos információ azt jelenti, hogy a dolgok mögé nézünk, pro és kontra érvelünk és mindent “lefordítunk” közérthetően

Online pénzügyi közösség

Minden tudásunkat a rendelkezésedre bocsájtjuk. Első lépésként egy online pénzügyi közösséget kovácsoltunk, ahol felteheted a kérdéseket

Személyre szabott tanácsot adunk

Független pénzügyi tanácsadóként díjmentes tanácsadáson beszéljük át a kérdéseidet, pénzügyeidet. Majd megmutatjuk a javaslatunkat

Családi vagyontervező a családnak Megtudhatod, hogyan érdemes rendszerezni a pénzügyeidet, hogy azokból a maximumot hozd ki…

Elkészítettem számodra egy interaktív családi vagyontervezőt, amibe belevettem az elmúlt 10 év tapasztalat útján megszerzett tudását is. Több ezer tárgyalás után azt gondolom, hogy a könyv pontosan azokat a kérdéseket teszi fel neked megfelelő logikai sorrendben, amikre az emberek nem szoktak gondolni. Márpedig a stabil anyagi háttér megteremtéséhez elengedhetetlenül fontos a pénzünk áramlásának a meghatározása!

Hova folyik el a pénz? Mi történik a fizetésünkkel onnantól kezdve, hogy a kezünkbe kaptuk? Milyen régóta halogatott céljaink vannak, amiket még nem kezdtünk el megvalósítani? A szükséges anyagi fedezetet hogyan és honnan tudjuk megszerezni?

Ez a könyv nem egy hosszú, bonyolult és unalmas tananyag. Pár oldalban, interaktív, a te személyes életeddel (anyagiak) kitöltendő folyamatábrákkal megspékelt tudásanyag, ahol a könyv valójában egy segítség, amivel előhozzunk a tudatos pénzügyi énedet, ami ott rejtezik minden emberben!

Van amit, nem tanítottak meg az iskolában…

11 000 nap

Azt mondom, legyen ez a szám 11 000. Mostantól kezdve van 11 000 napod arra, hogy élj és megélj mindent, amit elképzeltél magadnak. Ha a napok számát átváltjuk, akkor…

Hogyan képezzünk tartalékot?

Nézzük meg, hogyan lehet többszíntű anyagi biztonságot felépíteni anélkül, hogy pénzügyi szakértővé kellene vállnod és napi szinten továbbképezned saját magadat…

Véleményünket folyamatosan kikéri a magyar sajtó, írásainkat átveszik

Az IFL blogot a hónap gazdasági blogjának választotta a portál – Interjú

Baló György meghívott a műsorába, hogy beszéljek a CSOK-ról – Videó

Véleményünket folyamatosan kikéri a magyar sajtó, írásainkat átveszik

Az IFL blogot a hónap gazdasági blogjának választotta a portál – Interjú

Baló György meghívott a műsorába, hogy beszéljek a CSOK-ról – Videó

Az eddigi tapasztalataim alapján a legkorrektebb pénzügyi tanácsadóval volt dolgom, ami az ilyen típusú ügyletet illeti. Ezért mindenképp kijár a dícséret és a tisztelet számodra. Segítőkész hozzáállásodat és segítségedet köszönöm szépen

Kéki Róbert

A legjobb kérdés az, amit feltesznek

Bátran vedd fel velem a kapcsolatot és nézzük meg, hogy milyen személyre szabott megoldások várnak rád…

A nagy LTP könyv

Elkészítettem számodra a nagy lakástakarék bemutató könyvet, amibe minden jogszabályi értelmezést, feltételt, kalkulációt beleírtam. Mindezt közérthetően és olvasmányosan! A döntés leegyszerűsödik…

 

Teljes név:*
E-mail cím:*
Hozzájárulok ahhoz, hogy az IFL Group számomra hírlevelet küldjön:
Elfogadom

You have Successfully Subscribed!