Oldal kiválasztása

Most: Megtudhatod mit kell tenned a saját nyugdíjadért cserébe!

Hogyan legyen neked is több nyugdíjad? 

Legyen terved!

Hogyan duplázd meg a nyugdíjadat?

Gyűjts információt!

Itt minden infót megtalálsz azonnal!

Vízió: gondtalan nyugdíjas évek

Segítünk megalkotni a személyes stratégiádat!

Kösd meg a megfelelő nyugdíj megtakarítást!

Nálunk több, egymástól független ajánlat közül választhatsz!

Érdekelnek a nyugdíjjal kapcsolatos cikkek

Pontosan tisztában vagyunk ezzel. Éppen ezért készítetettem el számodra ezt az oldalt, ahonnan az összes, nyugdíjjal kapcsolatos olyan cikket eléred, ami a leghasznosabb információt tartalmazza számodra!

Nem akarsz pénzt bukni

Tudtad, hogy a nyugdíjmegtakarítók legnagyobb félelme a pénzzel kapcsolatos? Milyen meglepő! Mindenki attól fél, hogy pénzt fog veszíteni! Én megmutatom azokat a kipróbált technikákat, amikkel betonbiztos nyugdíjstratégiát hozhatsz létre!

Kíváncsi vagy a véleményemre

Nagyon nehéz egyedül dönteni pénzügyekben! Te sem szeretnél. Tudom, hogy érdekel téged a véleményem a helyzettel kapcsolatban. Hogyan látom a nyugdíjat, a nyugdíj megtakarításokat és a lehetőségeket? Leírtam neked és meg is kérdezheted!

A kérdéseidre keresed a választ

Most őszintén! Kit érdekelnek az unalomig ismételt cikkek, amik annyira semlegesek, mint Svájc egy osztályharcban? Ígérem, hogy ezen az oldalon máshol nem olvasható, bevállalós cikkeket olvashatsz. Kizárólag saját felelősségre!

Nézz szembe a valósággal! A probléma létezik és életveszélyes! Ez már nem vicc, hiszen legközelebb rajtad lesz a sor. Te lehetsz a következő NYUGDÍJ KÁROSULT… 

AKINEK NEM LESZ ELÉG A NYUGDÍJA

AKI NEM TUDJA BEFIZETNI A REZSIT

AKI NEM TUD AJÁNDÉKOT VENNI AZ UNOKÁNAK

AKI SAJNÁLJA, HOGY NEM TETT FÉLRE PÉNZT

A te feladatod, hogy tegyél végre valamit!

Ma már a csapból is a nyugdíj téma folyik. Megfogalmazódott benned is, hogy „kellene valamit kötni”, de még nem határoztad el magad egy konkrét termék mellett. A döntéshez SZÜKSÉGED VAN az

objektív tájékoztatásra

teljeskörű információra

megbízható szakemberre

Jelentkezz még ma az ingyenes nyugdíjcélú tanácsadásra, hogy megtaláld a számításaidat!

 

Mit mondanak a többiek?

Szuper cikkek, témák.
Köszönjük szépen a munkád Norbi! Nagyon sokat tanulhatunk belőle!

Melinda

Nagyon hasznos, pénzügyi stratégiai ötletekkel foglalkozó oldal. Érdekes tartalom, nem száraz banki szöveg. Köszönjük a cikkeket!

Róbert

általános kérdések

1. Mi lesz a nyugdíjkorhatárral?

Ma 65 év az öregségi nyugdíjkorhatár. De mi lesz, ha megemelik 70-72 évre azt? Állítólag már célegyenesben van a nyugdíjreform keretein belül az emelésről szóló törvény előterjesztése. Hogyan készülhetünk fel erre az állapotra és hogyan jöhetünk ki ebből a helyzetből a legjobban?

2. Hogyan számold ki a nyugdíjadat?

Minden nyugdíjtervezés alapja, hogy tudjuk mennyire számíthatunk. Ehhez segítségül hívjuk a Magyar Államkincstár hivatalos nyugdíjkalkulátorát és a saját számításainkat egyaránt. A cél, hogy minél pontosabb képet kapjunk a jövővel kapcsolatban.

3. Mit szeretnél tudni a nyugdíjbiztosításról?

Tudtad, hogy az egyetlen államilag támogatott nyugdíjcélú megtakarítás, aminek a lejárata az aláírás pillanatában érvényes öregségi nyugdíjkorhatárhoz van kötve, az a nyugdíjbiztosítás? Nézzük meg, hogy miről szól ez a termék és milyen megoldást nyújthat a számodra!

4. Szeretnél megoldást a nyugdíjas éveidre?

Nézzük meg, hogy milyen megoldásaid lehetnek a nyugdíjas éveidre! Szó lesz pénzről, nyugdíjmegtakarításról, egészségről és ingatlanvagyonról egyaránt. A cél egy olyan komplett – életciklus szemléletű stratégia létrehozása, ami túlmutat a 1-1 pénzügyi terméken. Talán éppen ezt keresed?

Szakértő

Szarvas Norbert
IFL Group CEO

Én adom az erkölcsi és szakmai alapot

Szögezzük le az elején, hogy az én olvasatomban a pénzügyi tanácsadást kizárólag stabil erkölcsi alapokon lehet végezni. A célom a hosszútávú bizalmi együttműködés kialakítása, ami felülír minden pillanatnyi érdeket.

Én mindig őszintén elmondom a véleményemet, átadom a tudásomat. A döntést pedig a te kezedbe helyezem. Nyomulós értékesítés helyett nálunk az értékalapú tanácsadás került előtérbe. Használd ezt az értékét bizalommal!

Ingyenes cikkek nyugdíj témában

Folyamatosan frissülő tartalommal várlak téged. A célom, hogy minden szükséges információt (pro és kontra) a rendelkezésedre bocsájtsak és elősegítsem a nyugdíjjal kapcsolatos végső döntésedet. Amint megérett benned az elhatározás, akkor már tudni fogod, hogy itt:

objektíven tájékoztatnak

teljeskörű információt adnak

megbízható szakemberrel beszélhetsz

Jelentkezz még ma az ingyenes nyugdíjcélú tanácsadásra, hogy megtaláld a számításaidat! És/vagy iratkozz fel hírlevelemre, hogy mindig időben értesülj a legújabb cikkekről!

 

Nyugdíj témakör: elérhető cikkek

folyamatosan frissül a lista, látogass vissza rendszeresen

1. Mi lesz a nyugdíjkorhatárral?

2. Hogyan számold ki a nyugdíjadat?

3. Mit szeretnél tudni a nyugdíjbiztosításról?

4. Megoldások a nyugdíjas éveinkre

Iratkozz fel!

Mindig küldünk értesítést, ha új cikk kerül fel az oldalra! Így nem maradsz ki semmiből és mindig a legfontosabb információk birtokosa leszel!