Oldal kiválasztása

Díjmentes, független jelzáloghitel+CSOK tanácsadás és közvetítés

Hogyan válik a hitelfelvétel egyszerűbbé? 

Egy profi és tapasztalt független hitelközvetítő le tudja egyszerűsíteni, fel tudja gyorsítani az amúgy bonyolult, nehézkes, többszereplős hiteligénylések menetét. Neked azért lesz ránk szükséged, mert szükséged lesz egy olyan bizalmasra, aki a te érdekeidet fogja harmadik félként a bankban érvényesíteni!

Egyszerűen nincsen lehetőséged kockáztatni. A családod lakhatását és nyugalmát rakod fel tétként. Minden segítségre szükséged van, hogy a hitelfelvétel a lehető leggyorsabban végbemenjen!

Díjmentes hitelügyintézés

Szakmai kapcsolatháló

Díjmentes hitelkalkuláció

Maximális kamatkedvezmény

Exkluzív banki megoldások

Banki kapcsolatrendszer

Egyedi hitelkonstrukció

0-24 órás kapcsolattartás

Szakmai tapasztalat

11 éve a szakmában

A CSOK könyv szerzője

Több tucat hiteligénylés

Profi háttér

Banki előminősítés

Partneri hitelkalkulátor

Központi kapcsolattartó

Miben segítenek az IFL Group hitelszakértői?

Segítünk felmérni a hitelképességedet és megtalálni bankfüggetlenül a számodra legmegfelelőbb jelzáloghitel ajánlatot. Tökéletesen összeállított hiteldokumentációval megyünk a bankba, hogy csökkentsük a hiánypótlás miatti időhúzást.

Saját, exkluzív és bejáratott banki kapcsolatrendszerünkön keresztül adjuk le a hiteligénylésedet. Ennek előnye, hogy a folyamat során sokkal nagyobb ráhatásunk lesz az ügymenetre és tipikusan soron kívül fogad minket az adott bank ügyintézője.

Legyünk őszinték! Egy hiteligénylés során számos, előre nem várt probléma merülhet fel. Ilyen esetben rendkívül fontos, hogy legyen számodra egy 0-24 órában elérhető független kontakt, aki soron kívül tud intézkedni, kideríteni a problémát és megoldást találni.

Banktól független hitelközvetítőként tudunk segíteni kiválasztani a különböző bankok legjobb ajánlatait. Ez egy olyan lehetőség, amivel kötelező élned!

Erkölcsi kódex a felelős hitelezésért

Az IFL Group hitelszakértői által alkalmazott erkölcsi iránytű, amit minden konzultáció során figyelembe veszünk és alkalmazunk. 

Kizárólag olyan hitelügyleteknél működünk közre, amik megfelelnek a saját erkölcsi kódexünknek mind pénzügyi, mind emberi szempontból.

Nem szeretnénk közreműködni olyan hitelben, amiben az ügyfél láthatóan túlvállalja magát, nagyobb kockázatot vállal a szükségesnél illetve amiben nem látja reálisan a saját helyzetét.

Szabad jövedelem: A rendelkezésünkre álló szabad jövedelemnek maximum 50%-át szabad „összes hiteltörlesztésre fordítani”. A szabad jövedelem azt az összeget jelöli, ami megmarad a havi költekezésünk után átlagosan. 

Tisztázott szerepkörök: Kizárólag olyan hitelügyletben segédkezünk, amiben a jogviszonyok tisztázottak, az ügylet szereplői szabad akaratukból vesznek részt a hitelfelvételben.

Reális jövőkép: Fontos figyelembe venni a jövőbeni célokat és azzal járó jövőbeni kiadásokat, mint például gyerekvállalás. A konzultáció során figyelembe vesszünk a jövőképet és ez alapján teszünk javaslatot a ténylegesen bevállalható törlesztőrészletre/hitelösszegre.

Megfelelő önerő: Az ingatlanvásárlás / építés során olyan költségek merülnek fel, amit ki kell tudni fizetni (pl.: ügyvédi díjak, szakértői költségek, illeték, felújítás költsége…stb). 0%-os önerővel ugyanúgy nem lehet elkezdi a hiteligénylést, mint ahogyan nem javasolt minden pénzünket önerőnek felajánlani és tartalék nélkül maradni.

Biztonságos konstrukció: A megfelelő konstrukció kiválasztása rendkívül fontos feladat. Éppen ezért elkerülhetetlen megérteni a konstrukcióval járó kockázatokat (pl.: kamatkockázat). Kizárólag az ügyfél egyedi élethelyzetéhez képest biztonságosnak mondható hitelügyletekben veszünk részt.

Szarvas Norbert
Hitelszakértő

Én adom az erkölcsi és szakmai alapot

Szögezzük le az elején, hogy az én olvasatomban a pénzügyi tanácsadást kizárólag stabil erkölcsi alapokon lehet végezni. A célom a hosszútávú bizalmi együttműködés kialakítása, ami felülír minden pillanatnyi érdeket.

Én mindig őszintén elmondom a véleményemet, átadom a tudásomat. A döntést pedig a te kezedbe helyezem. Nyomulós értékesítés helyett nálunk az értékalapú tanácsadás került előtérbe. Használd ezt az értékét bizalommal!

Hitel & CSOK témakör: elérhető cikkek

folyamatosan frissül a lista, látogass vissza rendszeresen

1. Jelzáloghitel jellemzői és stratégiái

2. Hitelkonstrukciók

3. Hitelezés – tanulságok & vélemények

4. Családi Otthonteremtési kedvezmény – CSOK

5. Lakástakarék

Iratkozz fel!

Mindig küldünk értesítést, ha új cikk kerül fel az oldalra! Így nem maradsz ki semmiből és mindig a legfontosabb információk birtokosa leszel!