Oldal kiválasztása

Mindenki a csodaképletet keresi és gyorsan szeretne meggazdagodni. Ez persze egy tündérmese, egy gyermeki vágy. Felnőtt emberként szembesülnünk kell azzal a puszta ténnyel, hogy a gazdagságnak nem csodaképlete, hanem megvalósítási terve van!

Nézd meg a videómat erről:

A megvalósítási terv

Leírni a gazdagság megvalósítási tervét pontosan annyira egzakt tudomány, mint megrakni egy 15 meccsből álló keresztkötéses tipp mixet és csinálni 5 fontból 1M fontot.

Nem okfejtem tovább. Szerintem már érted…

#1 Információ = előny

Mindenről szerezz elegendő információt. Valamiért az a kaptártudatunk, hogy a gazdagok mindent könnyebben elintéznek. Akár előttünk az ügyfélszolgálaton is. És mi ezt olyan megúszós indokkal a pénzmennyiséghez és az önbizalomhoz kötjük.

Ha leszámítjuk az erőszakos bunkókat, akkor viszont egy sokkal kézzelfoghatóbb ok húzódik meg a háttérben. Azok az emberek tudnak könnyebben elintézni bármit, akik felesleges agresszió /meghunyászkodás helyett előre megszerzett információval érkeznek. A megfelelő információ mindig rémisztő a másik fél számára, hiszen könnyen ” be lehet kérdezni olyat”, amire már nem tud „blabla” hárító választ adni a másik fél.

#2 Szaktudásod+ időd = fizetés

Ideje lebontani magadban azokat a beléd ivódott dogmákat, amik szerint mindig a munkahely mondja meg, hogy mennyit kereshetsz. Ez ugyanis egy átverés. Saját magadat vered át.

A munkahely sosem miattad ad fizetést, hanem az idődet és a szaktudásodat fizeti meg. Megpróbálnak a cégek fizetés optimalizálni és konfekció bértáblát létrehozni.

Ha képes vagy reálisan értékelni a saját értékedet, akkor máris lesz alapod a tárgyalásra. De vigyázz! Fel kell készülnöd arra, hogy nemleges választ kapsz. Ez nem rossz dolog alapvetően! Lehet, hogy pont erre van szükséged ahhoz, hogy végre olyan pénzért dolgozz, amennyit valójában megérdemelsz.

#3 Tanulj hiteles emberektől

Nem rossz dolog amerikai szerzők könyveit olvasni. Manapság ennek egyre nagyobb kultusza alakul ki hazánkban. A probléma ezzel csak az, hogy az amerikai életszínvonalra és szokásokra optimalizált tanácsok ritkán működnek kis hazánkban.

Ehelyett keress magadnak olyan hazai, hiteles személyeket, akiktől tanulhatsz. Akik Magyarországra optimalizált kérdéseket tesznek fel, és akik ezeket meg is válaszolják a számodra.

#4 Cselekvésorientált akcióterv

Persze, én is sokat álmodoztam arról, hogy egyszer híres focista leszek. De sosem tettem meg a szükséges lépéseket és kockázatelkerülő voltam. Nem is játszom Madridban…

Ellenben felnőttként sokkal aktívabb vagyok ezen a téren. Nem álmodozom, hanem megvalósítok. Például 0 anyagi háttérországgal döntöttem 1 nap alatt egy nagy értékű lakásvásárlás megvásárlása mellett. És bejött, mivel a lakás 1 év alatt 60%-kal ér többet.

A lényeg, hogy értsd meg: lövésből lesz gól. Aki mindig defenzív életet él, az maximum elkerülheti a kockázatok egy részét. De még a legjobb kapus is szokott gólt kapni.

Segítség

Szívesen segítek neked közvetíteni a babavárót és/vagy a lakáshiteledet, CSOK-ot. Átbeszéljük a többi igénybe vehető támogatást és akár jelzáloghitel konstrukciókat is nézünk, ha éppen lakásvásárlás előtt állsz. Ez egy komplex szolgáltatás.

szarvas.norbert@iflgroup.hu

Jogi

Ez a cikk 2019. október 17. napján frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A cikkben szereplő információk nem teljes körűek és nem számítanak pénzügyi tanácsadásnak. A felelősségteljes döntéshez javasolt minden esetben a szolgáltató honlapján tájékozódni!