Oldal kiválasztása

Miután felvettük a CSOK államilag támogatott jelzáloghitelt és a vissza nem térítendő támogatást, kötelesek vagyunk 90 napon belül (új szabályok szerint) bejelentkezni a CSOK támogatással érintett ingatlanban. Igen ám, de…

Sokaknak okozhat mostanában álmatlan éjszakát egy jogi anomália, ami minden számításunkat keresztül húzhatja.

2019.május 26.-án tartják az európai parlamenti választásokat.

Ez miért fontos? Innentől kezdve lakcímre való bejelnetkezési STOP van érvényben, ami azt jelenti, hogy május 26-ig nem fogja tudni többek között a CSOK-osok érintett része teljesíteni a 90 napon belüli bejelentkezést.

Éppen ezért az ügyvédünk tanácsa az volt, hogy kérjünk igazolást az adott térség közjegyzőjétől és ezt juttassuk el a MÁK-nak, hogy elébe menjünk a helyzetnek és bizonyítani tudjuk jóhiszeműségünket.

Nem gondolom, hogy ezzel alapvetően gond lesz, de azért nem árt tudnod, ha éppen mostanában jelentkeznél be a lakásodba és a CSOK miatt ketyeg a bejelentkezési határidőd.

2019.május 27-től lehet megint bejelentkezni az ingatlanunkba.

Díjmentes hitelügyintézés

Segítek Neked a hitelügyintézésben. Kiemelt és ingyenes szolgáltatása keretében egyszerre több banktól is konkrét hitelajánlatot mutatok be Neked, melyek akár 6 hónapig is érvényesek. Nem kell küzdened a bankfiókban! Mindent elintézek helyetted a hitellel kapcsolatban és az időközben felmerülő esetleges problémákra azonnali megoldási javaslatot adok. Kényelmes, gyors, megbízható.

Garantáltan ugyanazokkal a feltételekkel kapod meg (sokkal kényelmesebben) a hitelt nálunk, mintha bemennél a bankfiókba. Sőt! Több esetben is egyedi kedvezményeket tudok biztosítani a számodra(ingyenes előtörlesztés, ingyenes utalás…stb), melyeket a bankfiókban nem kapsz meg.

Cikkhez kapcsolódó tartalom

Hogyan veszek saját lakást? – kivitelezési terv


Ez a cikk 2019. március 25. napján frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.