Oldal kiválasztása

Bizonyára sokak fantáziáját mozgatja a Bitcoin és szívesen beszállnának (szigorúan) játékpénzzel a buliba. Viszont mindezt a lehető legegyszerűbben tennék, különösebb elköteleződés nélkül. Most leírom egy sos cikkben, hogyan vásároltam Bitcoint nagyjából fél perc alatt és szereztem mellékesen egy díjmentes online pénztárcát és bankkártyát.

Irány a Revolut.com

Majd írok erről cikket, de számunkra ami lényeges ebből. A revolut egy olyan díjmentesen használható multidevizás bankkártya és félig-meddig számla, ami baromi jó. Jó, mert küldföldön is tudod használni, konverziós veszteségen felül más banki költségeket nem vonnak le, díjmentes a számlavezetés, március 8-ig regelve díjmentesen kiküldik 3 nap alatt a bankkártyádat hozzá (amivel hazai automatából is le tudsz venni díjmentesen pénzt kb. 200 000 forintig). Díjmentesen vásárolsz vele, stbstbstb.

Szóval sokunknak érdekes lehet, akik szoktak devizában pénzt kapni, utalni, vásárolni vagy bármit csinálni. A revolut nagy újdonsága, hogy tudunk Bitcoin-ra váltani dollárt, eurót, forintot, fontot és még pár másik devizát egyaránt.

 1. töltsd le a revolut applikációt mobilra (asztali gépen semmit nem tudsz intézni)
 2. hozd létre a fiókodat valós adatokkal
 3. az applikációban klikkelj a „fizikai bankkártyára”, majd regisztrálj be egy bankkártyát, amivel ráutalsz egyből 10 euro-t. Ez a 10 euro nem költség, hanem a minimális pénzforgalom első körben, hogy a kártyát kiküldjék neked.
 4. Ha megvan a 10 euro (látszik a számládon is), akkor megint kéred a fizikai bankkártyát, majd ott a szállításnak megadod a harmadik opciót (free delivery és az alap)
 5. Ezután hitelesítened kell saját magadat azáltal, hogy az applikációban a „cards” menüpontnál rámész a hitelesítésre. Itt végigviszed a folyamatot és feltöltöd (lefényképezed) a személyi igazolványodat
 6. 10 perc alatt ellenőrzik a személyazonosságodat és rendben vagyElső körben a Bitcoin váltás a prémium tagoknak van (6,99 font /hó). De mi ilyet nem akarunk per pill.
 7. Applikációban rámész alul a „more gombra”
 8. Új oldalra visz, ahol a felső sorban a Help-et választod ki
 9. Itt megint új ablak, alul a „Chat to us”
 10. Ezután egy chat ablakba visz és beírod, hogy „live agent”.Ezzel jelzed, hogy emberrel akarsz beszélni és nem a géppel
 11. Megvárod, amíg az ember köszön, majd angolul (google translate a barátod) beírod nagyjából az alábbi szöveget:” Hi, i want to have cryptocurrency available on my account without premium settings. Please unlock cryptocurrency exchange option. Thanks”
 12. Ezután a helyi Jolán nagyon kedvesen beállítja free ezt a lehetőséget
 13. Vissza a főoldalra (accounts), ahol a nagy kék mezőbe megnyomod az „exchange” opciót, ahol fogod magad és beírod, hogy 10 eurot (vagy bármennyit) át akarsz váltani Bitcoin-ba

Ennyi volt a művelet. Gyorsan, egyszerűen minden kíváncsiságot kielégítettem. Én így vettem nagyon egyszerűen Bitcoint a poén kedvéért.

 

Ha hasznos volt számodra a cikk, akkor támogasd a blogot egy kávé árával!: Tetszett a cikk