Nyugdíj

Segítünk megtalálni a számodra legkedvezőbb nyugdíjmegtakarítási formát és ajánlatot

Nyugdíj

Segítünk megtalálni a számodra legkedvezőbb nyugdíjmegtakarítási formát és ajánlatot

A FÜGGETLEN NYUGDÍJ SZAKÉRTŐ

10 év tapasztalat

Pro és kontra érvelés

Ingyenes tanácsadás

Minden egy helyen

A pénzügyi tanácsadó legyen etikus és informatív

A termékeket tukmálós tanácsadók kora lejárt.

A legnagyobb probléma, hogy a magyarok kevés nyugdíjra számíthatnak már ma is

A jövőben ez a helyzet csak egyre rosszabb lesz. Jelenleg ugyanis egy átlagos keresetű férfi nyugdíjba vonulásakor a bérének a 89,6%-ára számíthat Magyarországon. Ugyanez az arány Németországban 50%, míg az EU átlag 70,9%. Tehát elmondhatjuk, hogy ezen a téren további csökkentésre számíthatunk, ami automatikusan eredményezné a nyugdíjak zuhanását is.
Te mihez kezdenél, ha 20%-kal kevesebb nyugdíjat kapnál, mint amire számítasz?

Ketyeg a nyugdíj-dinamit az EU országaiban

Az országok egyszerűen túl sokat költenek a nyugdíjakra. A nyugdíj olló egyre szűkebb, míg végül az országok rákényszerülnek a drasztikus lépésekre. Két dolgot tehetnek: tovább emelik a nyugdíjkorhatárt, hogy minél később kelljen elkezdeni folyósítani a nyugdíjat. A másik opció, hogy vége a jövedelem alapú nyugdíjaknak és mindenki ugyanazt a minimális összeget fogja megkapni.
Minden megoldás azt jelenti, hogy az embereknek magukról kell gondoskodniuk…

Olvasd el a legjobb cikkeinket a nyugdíj témakörről

Nem titkolunk el előled semmit!

Nyugdíjmegtakarítás: Nincsen idő várni

Nyugdíjmegtakarítás: Nincsen idő várni

Nagyon érdekes tanulmányt tett közzé a Pénzügyi Szemle oldalán Pandurics Anett-Szalai Péter szerzőpáros, akik megvizsgálták a legfrissebb elérhető adatokkal a magyar nyugdíjrendszert, amit különböző módokon értékeltek is. Számos vélhető kimenetel mellett az szinte...

bővebben
6 dolog, amit eddig nem tudtál a nyugdíjbiztosításról!

6 dolog, amit eddig nem tudtál a nyugdíjbiztosításról!

Nézzük meg azokat a kevésbé ismert tényeket a nyugdíjbiztosításról, amit eddig nem ismertél, viszont túlságosan fontos ahhoz, hogy rejtve maradjon előtted! Ezek a tények megerősíthetnek abban, hogy valamit ideje kezdened a nyugdíj témával, mert napról napra egyre több...

bővebben

Mit tehetsz egy ilyen helyzetben? El kell kezdened nyugdíjas éveidre megtakarítani!

Szerencsére az állam 20%-os visszatérítéssel (adójóváírás formájában) segít neked ebben. A te feladatod már csak az, hogy a három nyugdíjcélú megtakarítás közül kiválaszd azt (azokat), amik számodra a legvonzóbb lehetőséget jelentik. Mi ebben a választásban tudunk segíteni információval és tapasztalattal.

Mennyi pénzt buksz el, ha később kezded el?

Havi 20 000 forintos befizetés esetén

Miért van szükséged ránk?

Fontos tudnod, hogy nem szeretnénk neked semmit sem eladni. Nem egy cég termékeit árusítjuk, ellenben tudunk beszélgetni Önkéntes Nyugdíjpénztárról, NYESZ-ről vagy Nyugdíjbiztosításról egyaránt. Ráadásul a legtöbb piaci szereplővel le vagyunk szerződve, tehát tényleg a számodra legjobb megoldást tudjuk megmutatni.
Közel évtizedes tapasztalatunkkal a hátunk mögött olyan piaci információkkal rendelkezünk, amiket nem biztos, hogy meg tudsz szerezni magadtól. Itt ne arra gondolj, hogy két számot össze tudsz e hasonlítani. Itt a kérdés az, hogy tulajdonképpen a végtelen mennyiségű ajánlat közül melyik két számot kell összehasonlítanod? Mi ebben segítünk!
Bizonyára neked is be van tárazva két hét szabadság az adott évben elintézendő banki-pénzintézeti túrákhoz. Mit szólnál ahhoz, ha munkaidőn kívül, minimális adminisztrációval tudnál bárhol és bármit elintézni? Mi ezt az igen komoly terhet vesszük le a válladról! Hisszük, hogy számodra is kényelmesebb egy kávé mellett, várakozás nélkül átbeszélni mindent, mint legalább 1 órát várni a bankban, hogy történjen valami!
A legnagyobb probléma, hogy a legtöbb embernek nincsen olyan szakember telefonszáma elmentve, akihez bármilyen kérdés esetén fordulhat és akivel bármit el tud intézni. Ha szükség lenne egy nyugdíjprogramra, akkor el kell kezdeni vadászni valakit és csak imádkozni lehet, hogy az a valaki ne akarjon semmit ránk sózni! Mit szólsz hozzánk, akiket mindig elérhetsz, nem tukmálunk és személyre szabjuk az ajánlataidat?
Évtizedes szakmai múltra tekintünk vissza, ami idő alatt megéltünk már több válságot. Pontosan látjuk, hogy az ügyfelek milyen hibákat szoktak elkövetni, amikor belelkesülnek egy hitel vagy egy megtakarítás kapcsán. Hisszük, hogy nem minden arany fénylik és éppen ezért nem csak a jó dolgokról, hanem a kényelmetlen kérdésekről is beszélünk.

Hogyan tovább?

l

Kitöltés

Az oldal alján megtalálható tematikus űrlapot kell először kitölteni, hogy pontosan tisztázni tudjuk az elképzeléseidet és lehetőségeidet.

Találkozunk

Miután megkaptuk a jelentkezésedet, feldolgozzuk az információt és jelentkezünk. Személyes találkozón átbeszélünk minden részletet.

Személyre szabott koncepció

Elkészítjük számodra a saját koncepciódat, amit aztán bemutatunk. Ha tetszik, amit látsz, akkor lehetőséged van megkötni velünk a szerződést.

Mikor nem szabad nyugdíjcélú megtakarítást kötni?

Nincsen rendszeres jövedelmed

Nem fizetsz személyi jövedelem adót

Nem tudsz hosszútávra tervezni

A legjobb kérdés az, amit feltesznek

Bátran vedd fel velem a kapcsolatot és nézzük meg, hogy milyen személyre szabott megoldások várnak rád…

Facebook