Oldal kiválasztása

Az e-szerződés minden igényünket kielégítheti. Bizonyára neked is eleged van a szerződéshalmokból, amikkel nap, mint nap szembesülnöd kell az irodában. Brutális mennyiségű, feleslegesen elhasznált papírhalom, amire semmi szükség nem lenne…

Évente közel 4 milliárd fát vágnak ki világszerte, hogy papírt állítsanak elő – NASA

Költséghatékony megoldás

Amikor az e-szerződés szolgáltatásokról olvastam a neten, akkor vállalkozóként egyből a költséghatékonyság jutott az eszembe. Ha jobban belegondolok, akkor évente rengeteg szerződést kötök a partnereimmel.

Tehát amire szükségem van:

 • egy csatorna, ahol percek alatt megköthetem a szerződést
 • gyors és kényelmes ügyintézés
 • költséghatékony megoldás
Eddig kizárólag a multik engedhették meg maguknak

Habár a 2014 eIDAS EU-ban törvénynek köszönhetően már évek óta lehetővé tették az elektronikus szerződést, mégis alapvetően a multik éltek ezzel a bürokráciát enyhítő lehetőséggel.

Az elmúlt években hatalmas techonlógiai fejlődésen ment keresztül ez a szektor is, aminek eredménye: megnyílt az e-szerződések piaca a KKV-k számára is. A szerződéseiket megfizethető áron köthetik meg elektronikusan, illetve tárolhatják azokat a felhőben.

Az eIDAS azzal veti meg minden elektronikus aláírás alapját, hogy kinyilvánítja: egyetlen aláírásnak sem lehet kétségbe vonni jogérvényességét tisztán elektronikus formája miatt. Ez a követelmény teljesíthető a tipikus elektronikus aláírásokkal.  

eIDAS megfelelés az elektronikus szerződés megkötéséhez
Milliókat spórolhatnak a cégek

A modernizációtól sokan félnek, mivel tartanak az elszabaduló költségektől. Egyrészt az előbbi állítás ma már nem teljesen állja meg a helyét, amikor egy előfizetéses rendszerben gyakorlatilag alacsony bekerülési költséggel vehetünk részt.

Másrészt az e-szerződésre való átállás a cég fejlődésének következő lépcsőfokát jelentheti. Gondoljunk bele, ahogyan a dokumentációs-szerződéses folyamat közben a kiegészítő folyamatok és hiánypótlások átfutási ideje csökken.

Képzeljük el, hogy a papíralapú folyamataink digitalizációjával a munkatársaink munkáját gyorsabbá, nyomonkövethetőbbbé és biztonságosabbá tehetjük. Időt és pénzt spórolhatunk meg ezáltal.

Növelhetjük a konverziónkat

Minden vállalkozó egyszerre áll az eladó és a fogyasztó oldalon is. Érdemes átgondolni, hogy számunkra (mint vevő) mi lenne az abszolút pozitív megoldás, amikor szerződni szeretnénk?

10-ből 9 megkérdezett vásárló vágyik a minél hatékonyabb és gyorsabb ügyintézésre -szerződéskötésre. Az e-szerződés éppen azon tulajdonsága miatt növelheti a konverziónkat, hogy redukálja a szerződéskötések idejét, miközben nem szükséges a fizikai jelenlét a felek között (elektronikusan történik a folyamat).

Lássuk be: az emberek gyűlölnek időt és energiát pazarolni a papírozásra. Legszívesebben otthonról a számítógép mellől szerződnének…

Az e-szerződés megkötésének a folyamata

 • Regisztrálunk egy szolgáltatónál
 • Kiválasztjuk a sablonszerződést abban a témában, amiben szeretnénk szerződést kötni
 • Személyre szabjuk a szerződést az egyedi paramétereinkkel
 • A partnert (vevő) meghívjuk a rendszerbe
 • Mindketten aláírjátok
 • Minősített elektronikus aláírással és időbélyeggel ellátott pdf-et állít elő a CLM rendszer (szerződéses életciklus-kezelés), amely teljes bizonyítékerejű magánokiratot jelent és létezésül az időbélyeg pillanatától megkérdőjelezhetetlen.
 • A szerződés létrejött, PDF-ben bármikor elérhető és lehívható a „felhőből”
elektronikus szerződés folyamat
mintaszerződés az eszerzodes.hu rendszeréből

Kicsit olyan, mint az e-számla

Nekem erről az e-szerződésről mindig az e-számla jut eszembe. Emlékszem, amikor még vállalkozók rohangáltak a számlatömbbel és céges bélyegzővel, majd kézzel töltögették órákon keresztül a számlákat.

Aztán jött az e-számla, azaz egy felhőalapú szolgáltatás, aminek a lényege, hogy a számítógépen keresztül, mindenféle külső behatás nélkül tudtunk kényelmesen számlát kiállítani és valós időben, bizonyítható módon (email) átadni a partnernek.

Az e-szerződés ezt az ötletet viszi tovább és nyújt remek lehetőséget azoknak a vállalkozóknak, akik szeretnék elhagyni a papíralapú szerződéskötéseket, folyamataikat felgyorsítanák és költséghatékony megoldást keresnek a szerződéskötésekhez, szerződések felhőalapú tárolásához.

Sokan vagyunk így ezzel….

Az e-szerződés 9 előnye, amire nem gondoltál volna…

 • Könnyen aláírható függetlenül attól, hogy éppen merre vagy
 • Mobilbarát, így akár telefonról is könnyen kezelhető
 • Kizárólag egyetlen változata létezik az e-szerződésnek, amit senki nem ír át (pl.: mint az email-ben csatolt word szerződések esetében
 • Felgyorsítja az értékesítési folyamatodat
 • Költséghatékony megoldás
 • Rendszerezhető, így a keresett szerződés egyszerűen előhívható
 • Az e-szerződést megőrzi a rendszer és bármikor elérhető
 • Környezetvédelmi szempontból megvédi a Földet a felesleges fakitermeléstől
 • Tehermentesíti az irodádat a felesleges papírhegyektől

Díjmentes hitelügyintézés

Segítek Neked a hitelügyintézésben. Kiemelt és ingyenes szolgáltatása keretében egyszerre több banktól is konkrét hitelajánlatot mutatok be Neked, melyek akár 6 hónapig is érvényesek. Nem kell küzdened a bankfiókban! Mindent elintézek helyetted a hitellel kapcsolatban és az időközben felmerülő esetleges problémákra azonnali megoldási javaslatot adok. Kényelmes, gyors, megbízható.

Garantáltan ugyanazokkal a feltételekkel kapod meg (sokkal kényelmesebben) a hitelt nálunk, mintha bemennél a bankfiókba. Sőt! Több esetben is egyedi kedvezményeket tudok biztosítani a számodra(ingyenes előtörlesztés, ingyenes utalás…stb), melyeket a bankfiókban nem kapsz meg.

Ez a cikk 2019. április 02. napján frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.