Eleged van abból, hogy az információkat magadnak kell összeollóznod?

Amire megadom a választ:
  • jogszabályi háttér
  • célok, amelyekre felhasználható
  • a lakástakarék költségei
  • a szerződés valódi kamata
  • megfelelő LTP kiválasztása
  • LTP, hitel és a CSOK kapcsolata
Érdekel, jelentkezemLetöltöm a könyvet

Miben tudunk segíteni?

l

Nincsen sorbanállás

Amikor úgy döntesz, hogy eljött az idő, akkor előre megbeszéljük, mikor és hol lenne neked kényelmes. A teljes adminisztrációt elintézzük helyetted!

Lelkiismeretes tanácsadás

Én leszek a te személyes kapcsolattartód, akivel több év múlva is konzultálhatsz. Mindezt teljes erkölcsi és szakmai felelősségem tudatában.

A legjobb akciók egy helyen

Folyamatosan törekszünk a legjobb lakástakarék akciók megszerzésére. Lehetőség szerint ez számodra tízezrek megspórolását fogja jelenteni számlanyitáskor!

Közel hozzuk a céljaidat

Vásárlás

Telekvásárlás

Építkezés

Előtörlesztés

Bővítés

Beépítés

Napelem

Korszerűsítés

Segíthetünk Neked is?

Hogyan működik a lakástakarék?

Minden befizetésünkhöz az állam 30%-ot (évente maximum 72 000 forintot szerződésenként) hozzátesz annak érdekében, hogy megvalósítsuk a lakáscéllal kapcsolatos terveinket.

Hány évre lehet megkötni?

A megtakarítás időtartama 4 és 10 év között változik, amiről Te döntesz. Ebben az időszakban az általad meghatározott havi betétet kell befizetned a számládra.

És ha nem tudom fizetni?

Legrosszabb opcióként lemondhatsz az állami támogatásról és a befizetett tőkédet kaphatod vissza (mínusz költségek és számlanyitási díj).

Mik a korlátok?

Kizárólag lakáscélt valósíthatsz meg belőle, amit számlával vagy szerződéssel le kell igazolnod a lakástakarék felé. Szabad felhasználásra nem alkalmas a lakástakarék.

Kire köthetek szerződést?

A kedvezményezett lehet közeli hozzátartozó (házastárs, testvér,szülő…stb) vagy intézeti gyámság alatt álló gyermek is. Ezáltal egyidejűleg akár több lakástakarékunk is lehet.

Hozzáférhetek hamarabb?

4 év leteltével jogosult vagy szerződésmódosítással hamarabb hozzájutni a befizetéseidhez és az állami támogatáshoz. Figyelj arra, hogy mindig az időarányos részt kapod meg!

Ha nem tudom felhasználni?

Amennyiben az aktuális szerződésed nem 10 éves volt, akkor lehetőséged van meghosszabbítani és tovább fizetni vagy simán bennhagyhatod a pénztárnál a pénzt, amíg szükséges.

Mekkora hozamot érhetek el?

A lakástakarék hozama nem egyezik meg a 30%-os állami támogatással. A betéti kamattól és futamidőtől függően 4-12% a kamatot érhetünk el évente.

Mikor nem szabad lakástakarék szerződést kötnöd?

Ha nem tudod felhasználni a lakástakarékot

 

Ha nincsen a számládon elég pénz fizetni a szerződést

 

Ha nem biztos a munkahelyed és a karriered

 

Miért van szükséged ránk?

Fontos tudnod, hogy nem szeretnénk neked semmit sem eladni. Nem egy cég termékeit árusítjuk, ellenben tudunk beszélgetni mindegyik lakástakarék összes ajánlatáról, amik közül segítünk kiválasztani a legjobb megoldást a személyes céljaidhoz.

Évtizedes tapasztalatunkkal a hátunk mögött olyan piaci információkkal rendelkezünk, amiket nem biztos, hogy meg tudsz szerezni magadtól. Itt ne arra gondolj, hogy két számot össze tudsz e hasonlítani. Itt a kérdés az, hogy tulajdonképpen a végtelen mennyiségű ajánlat közül melyik két számot kell összehasonlítanod? Mi ebben segítünk!

Bizonyára neked is be van tárazva két hét szabadság az adott évben elintézendő banki-pénzintézeti túrákhoz. Mit szólnál ahhoz, ha munkaidőn kívül, minimális adminisztrációval tudnál bárhol és bármit elintézni? Mi ezt az igen komoly terhet vesszük le a válladról! Hisszük, hogy számodra is kényelmesebb egy kávé mellett, várakozás nélkül átbeszélni mindent, mint legalább 1 órát várni a bankban, hogy történjen valami!
A legnagyobb probléma, hogy a legtöbb embernek nincsen olyan szakember telefonszáma elmentve, akihez bármilyen kérdés esetén fordulhat és akivel bármit el tud intézni. Ha szükség lenne egy nyugdíjprogramra, akkor el kell kezdeni vadászni valakit és csak imádkozni lehet, hogy az a valaki ne akarjon semmit ránk sózni! Mit szólsz hozzánk, akiket mindig elérhetsz, nem tukmálunk és személyre szabjuk az ajánlataidat?

El akarod kezdeni végre a lakástakarékot?

A piac legjobb ajánlatai közül szeretnél válogatni egy igazi szakember segítségével, akiben megbízhatsz hosszútávon?

Az adatkezelési tájékoztató itt megtekinthető.

 

Kiemelt partnereink

A nagy LTP könyv

Elkészítettem számodra a nagy lakástakarék bemutató könyvet, amibe minden jogszabályi értelmezést, feltételt, kalkulációt beleírtam. Mindezt közérthetően és olvasmányosan! A döntés leegyszerűsödik…

 

Teljes név:*
E-mail cím:*
Adatvédelem elfogadása:* Az adatkezelési tájékoztatót megismertem és elfogadom.
E-mail küldés:* Hozzájárulok, hogy a iflgroup.hu számomra e-mailt, eDM-et küldjön.


Az adatkezelési tájékoztató itt megtekinthető.

You have Successfully Subscribed!

Családi vagyontervező

Elkészítettem számodra egy nagyszerű könyvet, amiben benne van majdnem minden ahhoz, hogy kezedbe vehesd a családi pénzügyeket és megtanuld a költségvetést pozitív irányban tartani. Érdekel?

 

Teljes név:*
E-mail cím:*
Adatvédelem elfogadása:* Az adatkezelési tájékoztatót megismertem és elfogadom.
E-mail küldés:* Hozzájárulok, hogy a iflgroup.hu számomra e-mailt, eDM-et küldjön.


Az adatkezelési tájékoztató itt megtekinthető.

You have Successfully Subscribed!