Oldal kiválasztása

Az egészségpénztár egy rendkívül jó lehetőség mindenki számára, hiszen 20%-os adókedvezmény mellett tudjuk az egészségügyi kiadásainkat fedezni. Minimális kompromisszum, maximális nyereség jellemzi a terméket. Hogy mi az egészségpénztár, arról itt írtam: 

Legjobb egészségpénztár – melyiket válasszam 2018-ban?

A cikket olvasva Zsedrovits Tamás olvasónk úgy döntött, hogy elkészít egy fantasztikus, utólag is módosítható excel táblát, amiben tökéletesen tudja modellezni az adott befizetés melletti költségeket.

Ennek oka, hogy a pénztáraknál sávos költségek vannak, tehát nem az egész befizetést érinti a magasabb befizetéshez járó kedvezményes költség, hanem a magasabb befizetés – alacsonyabb sávösszegekre jár az alacsonyabb díj.

Megkérdeztem Tamást és örömmel válaszolta, hogy természetesen megosztja veletek is a táblázatot, hogy mindenki jó döntést tudjon hozni!

Használjátok egészséggel! Tamásnak pedig köszönjük!

[a táblázat mindig aktuális lesz, mivel utólag is módosítható, amikor változnak a számok. A táblázat 2018.09.04.-ei állapotokat mutat)

 

egeszsegpenztar osszehasonlito tablazat

 


Szeretnél megtakarítani vagy hitelt felvenni?


Hasznos cikkek számodra:

 


Adj értéket az értékért cserébe, azaz ismerdd el a blog minőségét havi 1 dollár támogatással!


Jelen weboldal teljes tartalma és az innen elérhető valamennyi dokumentum tájékoztató jellegű és nem teljeskörű. Szövege a közzététel napján hatályos jogszabályokon és egyéb tájékoztatásokon alapul. Nem minősül biztosítási termék vagy pénzügyi szolgáltatás kiválasztására irányuló, illetve jogi- vagy adótanácsadásnak, sem egyoldalú kötelezettségvállalásnak (ajánlattételnek). Kérjük, hogy a termékek vagy szolgáltatások összehasonlítása és kiválasztása során, továbbá a szerződéskötésre irányuló dokumentumok aláírását megelőzően körültekintően tájékozódjon a választott termék vagy szolgáltatás aktuális, részletes feltételeit illetően. A fentiek figyelmen kívül hagyásából eredő, illetve az esetleges jövőbeli jogszabályi- illetve üzleti környezetben bekövetkező változásokért való felelősséget a jogszabályok által lehetővé tett legteljesebb mértékben kizárjuk.Az esetleges elírásokért felelősséget nem vállalunk.
Ez a cikk 2018. szeptember 04. napján frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.